Povestea ZVEN

ZVEN PRINT | Tipografie & Editură

Suntem partenerul de nădejde pe termen nelimitat care oferă clienților o gamă diversificată de produse și servicii, atât din zona publicării cărților și revistelor, cât și din zona tipăriturilor diverse și a materialelor de prezentare și promovare. De asemenea, ne-am implicat activ în desfășurarea proiectelor ERASMUS+ și am reușit, alături de partenerii noștri, să realizăm produse utile beneficiarilor finali la standarde de calitate superioară.

CE FACEM?

Căutăm să implementăm cele mai avantajoase soluții în realizarea produselor prin promptitudine, calitate și costuri rezonabile. Astfel „dăm valoare hârtiei” devine o stare de spirit care ne motivează și ne face să fim din ce în ce mai buni și mai competitivi în toate proiectele în care suntem implicați. Toate acestea în avantajul beneficiarilor finali.

ÎNCEPUTURILE…

Funcționăm, dedicați muncii noastre,  din anul 2015, iar de atunci am crescut progresiv, diversificând atât portofoliul de clienți, cât și pe cel de servicii. Fondatorul acestei societăți este Ion Anghel (https://dbonline.ro/interviu-cu-ion-anghel-fondatorul-editurii-zven-din-targoviste-cred-cartea-tiparita-si-pariez-pe-ea/), bine cunoscut în rândul multor scriitori din Târgoviște, care a decis să își folosească experiența și să-și asume toate deciziile și ideile, înființând această societate.

MISIUNEA EDITURII

Dorim să apropiem cititorul de carte și implicit să-i cultivăm deprinderea de a citi, furnizându-i material de lectură sau de studiu de cea mai bună calitate. Titlurile care văd lumina tiparului sunt atent selectate fiindcă, de ce să nu recunoaștem, astăzi se scrie mult și nu întotdeauna bine. Pe de altă parte, venim în sprijinul scriitorilor, oferindu-le consultanță, atât înaintea publicării cât și după publicare, scriitori care, de cele mai multe ori, văd acest traseu, de la manuscris la cartea tipărită, ca pe un proces extrem de complex și nebulos. În realitate, la Editura ZVEN lucrurile nu stau deloc așa!