ZVEN’swers

6520503

Vă contactez din nou. În primul rând, vă mulțumesc (cu întârziere și mii de scuze pentru acest lucru; au fost atâtea de făcut atunci, că am tot amânat). Cărțile au fost o bucurie pentru toți, le-au răsfoit cu mult interes și vă mulțumim mult pentru colaborare. Și doamnele director au fost foarte încântate! La propunerea dumnealor, vă contactez pentru a vă întreba dacă este posibil să mai editați câteva exemplare pentru a beneficia de ISBN, acest lucru fiind benefic și pentru noi învățătoarele, cât și pentru școală. Dacă se poate, vă rog să ne spuneți care sunt condițiile!
Sigur că se poate! Facem solicitare către Biblioteca Națională pentru obținerea ISBN-ului (răspunsul poate dura până la 10 zile lucrătoare). Tipărim în mod obligatoriu 10 ex. (7 ex. pentru Biblioteca Națională, 1 ex. pentru Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu”, 2 ex. pentru arhiva ZVEN) la care adăugați câte exemplare mai doriți pentru dvs. Ideea este să-mi spuneți exact titlul și autorii în ordinea convenită de dvs. Ulterior solicitării, modificările sunt destul de anevoioase și prelungesc durata de obținere a ISBN-ului. Prețul rămâne valabil!

Sunt administratorul unei asociații de proprietari și intenționez să achiziționez chitanțiere personalizate și înseriate. Care este numărul minim care poate fi comandat de la dvs.?
Numărul minim este de 8 chitanțiere, iar dacă doriți mai multe, obligatoriu trebuie comandat multiplu de 4.

Ce posibilități de promovare a unei cărți există după publicare?
Avem următoarele variante: pagina de FB a editurii; site-ul editurii (zven.ro) unde există posibilitatea ca vizitatorii să răsfoiască primele câteva pagini din carte prin descărcarea unui fișier pdf.; Librăria Fragilistic din Târgoviște, unde se pot trimite inițial 5 exemplare în baza unui aviz de însoțire. Prețul de vânzare îl stabilește autorul, iar ca și costuri se percepe un comision de 40% din prețul de vânzare stabilit de dvs.

Pentru un proiect ERASMUS+ avem nevoie de agende personalizate, format A5 și A4. Le puteți face și ce posibilitate de personalizare ne oferiți?
Agendele produse și comercializate de noi pot avea maxim 80 de file. Recomandăm ca la început să plasăm un calup de planșe color, iar apoi în zona de liniatură, care poate fi matematică sau dictando, personalizarea de face pe fiecare filă prin tipărirea de sigle și menționarea denumirii proiectului. Coperțile, de asemenea de personalizează cu grafica pusă la dispoziție de beneficiar. Prinderea se face cu spiră metalică de diverse culori. La acest produs recomandăm atașarea unui pix personalizat de culoarea spirei.

Care este tirajul minim pentru tipărirea unei cărți la Editura ZVEN?
Nu există nicio restricție în acest sens. Ca și costuri, dacă necesită prepress, acesta se achită separat, iar dacă nu necesită, puteți afla accesând calculatorul nostru de prețuri.

Vreau să retipăresc 120 de cărți (format A5, interior alb-negru) de 214 pagini. Cât timp durează cu tot cu transportul la Brăila?
Dacă ne predați materialul cu „bun de tipar”, în mod normal, tipăritul și asamblatul cărților durează o zi. Totuși, este indicat să faceți o programare. În ceea ce privește expedierea, aceasta se realizează cu Poșta Română (pe cheltuiala editurii) și durează aproximativ 2-3 zile. În total, vă recomandăm să vă luați o marjă de 5 zile lucrătoare pentru onorarea comenzii.

Aș dori să public și eu un auxiliar la editura dvs. Aș dori să fie A4, cu 25 de pagini, alb-negru și color. Care ar fi prețul cu materialul meu? Dar fără?
Punctual: 1. Nu (mai) publicăm cărți, culegeri, auxiliare cu mai puțin de 60 de pagini. 2. Niciodată nu am lucrat și nu vom lucra cu materialele clientului. Nu suntem croitorie! 3. Valoarea minimă a unei comenzi de publicare în volum nu poate fi mai mică de 500 lei + TVA; de aici decurge tirajul. Pentru alte detalii vă invităm la sediul nostru (cu programare telefonică prealabilă).

La grădinița noastră avem o revistă pentru  care o anume editură a făcut toate diligențele către Biblioteca Națională și a obținut acel cod ISSN. Între timp relațiile cu editura s-au răcit, tarifele practicate fiind acum mult mai mari… Noi putem tipări revista în continuare la altă editură/tipografie, spre exemplu la a dvs.?
Pe site-ul Bibliotecii Naționale a României sunt prezentate regulile de utilizare a codului ISSN. Cităm: „De-a lungul apariţiei sale, publicaţia îşi poate schimba editura, localitatea sau ţara în care apare, periodicitatea, poate fi citată în diverse feluri. Codul ISSN va rămâne neschimbat (dacă şi titlul rămâne acelaşi) şi va identifica fără echivoc publicaţia respectivă”. Pentru mai multe detalii: https://www.bibnat.ro/ISSN-s122-ro.htm.